keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Polkimen muutos

Polkimen suhteen ilmeni ongelmia kun aloin suunnittelemaan yhdystankoa. Tangon alempi kiinnitys olisi pitänyt viedä todella eteen jotta liikerata olisi riittävä paineenpoistoventtilin toiminnalle. Sen lisäksi että pitkälle eteen kiinnitetty tanko olisi typerän näköinen, se olisi myös konetta käytettäessä tiellä ja voisi myös vaurioitua. Muutos onnistui kuitenkin nopeasti ja helposti vaihtamalla saranointi polkimen keskivaiheille jolloin yhdystangon liike muuttui vetävän sijaan työntäväksi.


Yhdystanko itsessään oli yksinkertainen ja nopea valmistaa. Reilun kokoinen vanttiruuvi löytyi valmiina joten tarvitsi tehdä vain haarukat venttiilin ja polkimen päihin sekä tarvittava jatkopätkä 10 millin pyörötangosta.


Tanko kulkee siisti lähes runkotolpan mukaisesti ja on hyvin suojassa taottavilta raudoilta, Tarvittaessa tälle voisi tehdä myös suojakilven

Lopuksi vielä paineilmaosat kiinni ja nopea kartoitus paljonko letkuja ja liittimiä tarvitsee huomisia kytkentöjä varten. Kaiken kaikkiaan hyvä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti